درمان سرطان با رژیم غذایی

برای مقابله با سرطان چه باید کرد؟

1- ورزش کنید                             .

2- چربی غذایتان را کم کنید.

3- میوه ها را در برنامه غذایی روزانه خود وارد کنید. مؤسسه سرطان گفته است که خوردن سیب تا 50 درصد خطر سرطان ریه را کم می کند.

4- غذاهایی که دارای لوتئین ( lutein ) می باشند، از قبیل بروکلی، اسفناج و آب پرتقال را مصرف کنید که موجب کاهش سرطان ریه می گردند.

5- غذاهایی که دارای لیکوپن ( lycopene ) می باشند، از قبیل گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی نیز موجب کاهش سرطان ریه می گردند.

6- سیگاری هایی که چای سبز می نوشند، موجب کاهش تخریب DNA می شوند و به همین دلیل سرطان را از خود دور می کنند.

عواملی که موجب به وجود آمدن سرطان می گردد

- غذاهایی از قبیل، نان سفید، شکر، برنج سفید و دیگر تولیدات آنها، بیشتر عناصر تغذیه ای لازم برای جلوگیری از سرطان را از دست می دهند. یکی از مهم ترین این عناصر، عنصر کروم می باشد. امروزه مشخص شده است که این عنصر نقش ضد سرطانی دارد. کروم در مخمر آبجو، بروکلی، آب انگور ، برنج قهوه ای، پنیر، تمام غلات، جگر گاو، ذرت، لبنیات ، تخم مرغ ، سیب زمینی و قارچ یافت می شود.

- علاوه بر آن، تمام غذاهای آماده شده ای که در آب پخته شده باشد و از آب آنها استفاده نشود، نیز بیشتر عناصر تغذیه ای لازم برای جلوگیری از سرطان را از دست می دهند. اما این قضیه فقط برای غذاهای آماده شده نیست، بلکه اگر هویج، سیب زمینی، بروکلی، اسفناج، لوبیا سبز و غیره را به این ترتیب بپزید، راه را برای ورود بیماری سرطان باز کرده اید.

- غذاهایی را که دارای مواد رنگی و نگه دارنده هستند، کم مصرف کنید.

- مصرف زیاد نمک باعث افزایش خطر سرطان معده می گردد.

- مصرف زیاد کالری باعث افزایش انواع سرطان ها، به خصوص سرطان سینه می گردد.

- دودی کردن و سوختن غذاها باعث به وجود آمدن انواع سرطان ها می شود.

"همانطور که گفته شد، بیشتر سرطان ها ناشی از تغذیه نادرست می باشد. بیایید همه با هم در رژیم گرفتن درست و صحیح کوشش کنیم."

در بین غذاهای مصرفی کدام ‌یک در ابتلا به سرطان نقش بیشتری دارند؟

غذاهای ما دو دسته هستند، غذاهایی که از حیوانات می‌ گیریم و سبزیجات. امروزه ثابت شده کسانی که به مقدار زیاد از فراورده‌ های گوشتی استفاده می ‌کنند بیشتر مستعد ابتلا به بیماری ‌های قلبی، کلیوی و سرطان ‌ها می ‌شوند. به‌ علت وجود مقدار زیاد چربی در گوشت‌ های قرمز، این مواد در قسمت داخلی عروق می ‌نشیند و با کوچک ‌ترین زخمی در این ناحیه، کلسیم در آن رسوب می ‌کند و باعث ایجاد لخته و بعد انسداد در عروق قلب و انفارکتوس میوکارد می ‌شود.

توصیه ما به کسانی که مستعد بیماری‌ های قلبی هستند عدم ‌استفاده از گوشت و به‌ خصوص گوشت قرمز است و حتی بهتر است گوشت سفید(مرغ) هم نخورند چون در گوشت سفید هم مقدار زیادی مواد چربی وجود دارد و از طرف دیگر چون امروزه تغذیه این حیوانات از طریق مواد مصنوعی و شیمیایی است، این مواد وارد گوشت شده و وقتی در کبد متابولیزه می ‌شود ایجاد مواد سمی می ‌کند که علاوه بر افزایش چربی، سرطان را نیز سبب می ‌شود.

یک سوم سرطان‌ های مرگ ‌آور ناشی از رژیم غذایی نامناسب است.

 

در مورد مضرات احتمالی گوشت سفید هم توضیح می ‌دهید؟

در مرغ‌ ها به‌ علت این که مقدار زیادی استروژن، تستوسترون و آنتی ‌بیوتیک به آن ها می ‌دهند، استفاده از آن ها به‌ خصوص در دختران باعث بلوغ زودرس می ‌شود. در قدیم سن بلوغ 16‌سال بود ولی امروزه به 13‌سال رسیده و هرچه سن بلوغ و یائسگی پایین ‌تر باشد میزان ابتلا به سرطان افزایش پیدا می‌ کند.

در آقایان نیز به‌ علت وجود تستوسترون در مواد تغذیه‌ ای حیوانات، بلوغ زودرس ایجاد می ‌شود و این تستوسترون خودش در مردان ایجاد سرطان پروستات می‌ کند به همین دلیل امروزه در همه جای دنیا سرطان سینه در خانم‌ ها و سرطان پروستات در آقایان شیوع زیادی پیدا کرده است.

 

/ 0 نظر / 28 بازدید